Szybki kontakt [email protected] Infolinia +48 660 88 88 66 pon-pt. 10:00-16:00
Facebook Instagram
Najlepszy wybór
  • Łatwa rezerwacja i profesjonalne centrum obsługi
  • Wyjątkowe programy - nasze kolonie nie mają sobie równych pod względem atrakcji
  • Najniższa cena i specjalne promocje tylko dla naszych Klientów
  • Doświadczenie - od blisko 20 lat specjalizujemy się w koloniach i obozach
  • Najwyższa jakość - starannie dobieramy kontrahentów aby zapewnić najwyższą jakość naszych kolonii
Kategorie blog
Oferta dnia
Obozy wędrowne dla młodzieży 2024 - BIESZCZADY, obóz wędrowny SZWEJK (15-19 lat), trasa średnio-trudna Obozy wędrowne dla młodzieży 2024 - BIESZCZADY, obóz wędrowny SZWEJK (15-19 lat), trasa średnio-trudna

Niesamowity obóz wędrowny w Bieszczadach dla młodzieży. Szwejk to trasa średnio trudna, idealna dla osób, które mają już za sobą pierwsze doświadczenia w wędrowaniu po...

2 490,00 zł
Rekreacyjny obóz dla dzieci nad jeziorem - Czaplinek - Lato 2024 - Kolonie letnie Aqua & Luz dla dzieci 7-12 i 13-18 lat Rekreacyjny obóz dla dzieci nad jeziorem - Czaplinek - Lato 2024 - Kolonie letnie Aqua & Luz dla dzieci 7-12 i 13-18 lat

Sprawdzony ośrodek położony bezpośrednio nad pięknym jeziorem Drawsko i nieco zmodyfikowany,  jeszcze ciekawszy program. Jeden z najbardziej aktywnych i najciekawszych obozów dla dzieci nad jeziorem....

2 699,00 zł
os.
Zamrzenica - Najlepsze Obozy ASG 2024. Super Obóz Militarny z ASG - Za Linią Wroga  - Obóz Militarny ASG w Borach Tucholskich dla młodzieży 12-18 lat Zamrzenica - Najlepsze Obozy ASG 2024. Super Obóz Militarny z ASG - Za Linią Wroga - Obóz Militarny ASG w Borach Tucholskich dla młodzieży 12-18 lat

Wśród Aktywnych Obozów Młodzieżowych, Za Linią Wroga to Najbardziej Militarny Obóz ASG w Polsce na Lato 2024. Ten Fabularny Obóz ASG odbywający się w Zamrzenicy nad Zalewem...

2 999,00 zł 2 599,00 zł
os.
Obóz młodzieżowy w Polsce.  LATO 2024 - Nowy Dworek - OBÓZ WODNA PRZYGODA 10-14  lat Obóz młodzieżowy w Polsce. LATO 2024 - Nowy Dworek - OBÓZ WODNA PRZYGODA 10-14 lat

NOWY DWOREK LATO 2024. Obóz Wodna Przygoda dla dzieci i młodzieży 10-14 lat. Fantastyczny pomysł dla prawdziwych poszukiwaczy przygód i fanów zabaw nad wodą. Program...

2 599,00 zł
os.
HIT! Kolonie Premium!  Obóz Survivalowy dla dzieci 12-15 i młodzieży 15-18 lat - Zamrzenica - Zalew Koronowski 2024 HIT! Kolonie Premium! Obóz Survivalowy dla dzieci 12-15 i młodzieży 15-18 lat - Zamrzenica - Zalew Koronowski 2024

Prawdziwa perełka wśród obozów survivalowych dla dzieci i młodzieży i od lat jeden z najchętniej wybieranych obozów survivalowych. Sprawdzony i lubiany ośrodek w Borach...

2 999,00 zł 2 499,00 zł
os.
Kolonie i Obozy dla Dzieci 2024 - TRZEBAWIE - Wysoko Oceniany i Wyjątkowo Aktywny Obóz dla Dzieci i Młodzieży w Polsce 7-15 lat Kolonie i Obozy dla Dzieci 2024 - TRZEBAWIE - Wysoko Oceniany i Wyjątkowo Aktywny Obóz dla Dzieci i Młodzieży w Polsce 7-15 lat

Najlepsze Kolonie w Polsce dla Aktywnych Dzieci. Myślisz Ciekawe Kolonie nad Jeziorem? Mówisz - TRZEBAWIE! Jeśli masz dość nudnych obozów dla dzieci to koniecznie zobacz ten program. Takiej ilości atrakcji...

2 390,00 zł 2 190,00 zł
os.
Hit! Obozy dla dzieci  LATO 2024 - Nowy Dworek - Super Obóz SUMMER CHILL dla dzieci 9-14 lat nad jeziorem Hit! Obozy dla dzieci LATO 2024 - Nowy Dworek - Super Obóz SUMMER CHILL dla dzieci 9-14 lat nad jeziorem

Hit! Doskonały obóz rekreacyjny nad jeziorem dla dzieci żądnych wrażeń. Sprawdzony ośrodek w Nowym Dworku i moc atrakcji: kajaki, rowery, paintball, zajęcia linowe i wiele...

2 599,00 zł 2 349,00 zł
os.
Kolonie survivalowe dla dzieci  w Borach Tucholskich.  Zamrzenica. Najciekawszy Obóz Przygodowy dla Dzieci 8-13 lat na Lato 2024 Kolonie survivalowe dla dzieci w Borach Tucholskich. Zamrzenica. Najciekawszy Obóz Przygodowy dla Dzieci 8-13 lat na Lato 2024

Niepowtarzalne kolonie survivalowe dla dzieci w Borach Tucholskich. Poszukiwacze Leśnych Pokemonów to autorski program przeznaczony specjalnie dla dzieci w wieku 8-13 lat....

2 999,00 zł 2 499,00 zł
os.
Najlepsze kolonie survivalowe dla małych dzieci 7-12 lat - Survivalowe Love - Radowo Małe 2024 Najlepsze kolonie survivalowe dla małych dzieci 7-12 lat - Survivalowe Love - Radowo Małe 2024

Kolonie survivalowe dla dzieci 7-12 lat. Radowo Małe od lat jedno z najlepszych miejsc na kolonie dla najmłodszych urwisów z mnóstwem atrakcji. Elementy survivalu, gry zespołowe...

1 699,00 zł
os.
 HIT! Najczęściej Wybierane Aktywne Kolonie dla Dzieci 2024. Zamrzenica - obóz przygodowy w Borach Tucholskich dla dzieci 8-13 lat - 10 Szalonych Przygód HIT! Najczęściej Wybierane Aktywne Kolonie dla Dzieci 2024. Zamrzenica - obóz przygodowy w Borach Tucholskich dla dzieci 8-13 lat - 10 Szalonych Przygód

Najbardziej aktywny i najczęściej wybierany obóz przygodowy dla dzieci w Polsce. Gratka dla miłośników aktywnego wypoczynku. Wyjątkowo aktywne kolonie dla dzieci nad jeziorem. 10...

3 149,00 zł 2 549,00 zł
os.
Chmura tagów
Opinie o kolonieiobozy.net i Mandalaj z sezonu Lato 2022

Opinie o Centrum Podróży Mandalaj

 Centrum Podróży Mandalaj od 14 lat specjalizuje się w Koloniach i Obozach, a aktualne oferty wyjazdów znaleźć można na specjalnej stronie zawierającej wyłącznie wyjazdy przeznaczone dla Dzieci i Młodzieży: kolonieiobozy.net

Szczegółowe informacje na temat Mandalaj można znaleźć w tym miejscu, a krótka historia Biura Podróży dostępna jest tutaj.

Poniżej prezentujemy opinie o Centrum Podróży Mandalaj dodane między innymi na stronie Facebook i Google po Koloniach i Obozach realizowanych w sezonie Lato 2022. Wcześniejsze opinie na temat firmy znaleźć można klikając na te linki:

 

Opinie o Centrum Podróży Mandalaj - Kolonie i Obozy

 

 

Najnowsze opinie o Centrum Podróży Mandalaj dodane na Facebook-u

Opinia o Centrum Podróży Mandalaj - kolonieiobozy.net z dnia 3.09.2022 dodana przez użytkownika: Katarzyna Olejnik-Wodyńska

  • Jestem przeszczęśliwa, że Was odkryłam - zaufałam Wam, a w zamian dostałam dziecko, które po pierwszym w życiu obozie (Śladami Bary'ego Gryllsa) otwarcie mówi, że w przyszłym roku też jedzie, które wróciło naprawdę zadowolone i opowiadało o milionie fajnych rzeczy, które spotkały Go na obozie z Wami. Dziękuję 🙂

 

 

Komentarz z dnia 3.09.2022 dodana przez użytkownika: Barbara Dendura

  • Bardzo dobra organizacja, wspaniałe wspomnienia, na pewno skorzystamy w przyszłym roku. Polecam

 

 

Opinia z dnia 2.09.2022 dodana przez użytkownika: Agnieszka Podolska

  • Z całego serduszka polecam kolonie Mandalaj świetna kadra profesjonalna opieka dzieci były na pierwszej koloni a ledwo dojechały do domu i pytały się czy za rok znów mogą jechać a od opowiadania im się buzia nie zamykała 🙂

 

 

Opinia z dnia 3.09.2022 dodana przez użytkownika: Joanna Byrska Domagała

  • Dziękujemy 😍🥰😍  Będziemy polecać znajomym🥰

 

 

Opinia z dnia 2.09.2022 dodana przez użytkownika: Agnieszka Aga

  • I My dziękujemy, dzieci zachwycone, mnóstwo nowych znajomosci i wspomnień. Dzięki super organizacji uczestniczyły w niezapomnianych koloniach 🙂 Firma godna zaufania, mam nadzieje skorzystać w przyszłym roku ❤️

 

 

Opinia z dnia 3.09.2022 dodana przez użytkownika: Anetta Błażewicz

  • Dziękuję w imieniu swoim i syna. Wrócił zadowolony, jak nigdy 😍

 

 

Opinia z dnia 2.09.2022 dodana przez użytkownika: Katarzyna Świtała

  • Polecam, syn bardzo zadowolony. Od razu chciałby jechać na kolejny. Szykujemy się na następny rok.

 

 

Opinia z dnia 2.09.2022 dodana przez użytkownika: Iwona Chodór

  • Było miło, wrócimy👍

 

 

Opinia z dnia 20.08.2022 dodana przez użytkownika: Ania Stolinska

  • Najlepsze obozy, mój syn w tym roku był z Wami dwa razy , polecam 😘♥️

 

 

Komentarz z dnia 16.08.2022 dodany przez użytkownika: Anna Guzior-Rutyna

  • Syn dzwoni, że jest cudownie, a to jego pierwszy obóz. Dziękuję ❤️😃

 

 

Komentarz z dnia 09.08.2022 dodany przez użytkownika: Tatiana Wojciechowicz

  • Super czas i wrażenia 😎😎😎👍👍👍 bravo!

 

 

Opinia z dnia 04.08.2022 dodany przez użytkownika: Joanna Joanna

  • Dzieciaki zadowolone 🤩 Wspaniałe zdjęcia ❤ Miło pooglądać jak czas spędzają nasze chłopaki 😊

 

 

Opinia o Koloniach dla Najmłodszych w Radowie z dnia 03.08.2022 dodany przez użytkownika: Magdalena Grzegorczyk

  • Super 🙂 córka wróciła bardzo zadowolona, mówi że ze rok też się wybiera 🙂

 

Powyższe Opinie o Centrum Podróży Mandalaj dodane zostały na Facebooku - zobacz 

 

 

Zobacz zdjęcia z Kolonii i Obozów Mandalaj - Centrum Podróży

Zdjęcia z Kolonii i Obozów z Mandalaj znajdziecie tutaj.

 

 

 

Nowe Opinie o Centrum Podróży Mandalaj - Kolonie i Obozy pochodzące z Google

Poniższe opinie o Centrum Podróży Mandalaj pochodzą ze strony google i dodane zostały przez osoby korzystające z usług biura w sezonie Lato 2022.

 

  • Najlepsze, najciekawsze wakacje dla dzieciaków, każdy dzień wypełniony na maxa, nie ma czasu na siedzenie w smartfonie,polecam -  Anna Stolinska

 

  • Kochani właśnie odebraliśmy syna z obozu Śladami Beara Gryllsa i chciałabym Wam serdecznie podziękować - Młody zadowolony pomimo obaw w domu czy w ogóle chce jechać już zapowiedział, że w przyszłym roku też jedzie 😃 Dodam, że to był Jego pierwszy w życiu obóz. Katarzyna Olejnik-Wodyńska

 

  • Córka była mega zadowolona , nie miała czasu na myślenie o domu .
    Super wychowawcy szczególne pozdrowienia dla pani Magdy , Marty i Darii . Pozdrawiam
    Sylwester Zawada

 

  • Syn przeszczęśliwy, już pyta czy w przyszłym roku pojedzie na obóz,: tym razem z kuzynem Polecam Centrum Podróży Mandalaj!!! Anna Romacka

 

  • Mój synuś już drugi raz wyjechał na kolonie przez ta firmę i jest bardzo zadowolony! Pomiędzy pierwszym wyjazdem a drugim był tez na koloniach zorganizowanych przez inne firmy i nie można tego ze sobą porównać. Począwszy od dobrego kontaktu z biurem obsługi do atrakcji, wychowawców i opieki na koloniach - duży plus! Opieka na koloniach dopasowana do potrzeb dziecka, na prawdę jestem pod wrażeniem. Codziennie słyszę od syna same pozytywne rzeczy, jestem spokojna bo wiem ze jest szczęśliwy i ze jest w dobrych rękach. Polecam każdemu i za rok wracamy! Dziękuje z całego serca, za wszystko. Katarzyna Ozdzinska

 

  • Córka mega zadowolona. Na pewno skorzystamy ponownie z oferty. Małogorzata Kazanowska

 

  • Wspaniałe kolonie! Dzieci zachwycone! dobrze zorganizowany czas pobytu (nie było czasu na nudę), pyszne jedzenie (mój syn jest niejadkiem, a wszystko wcinał ze smakiem) oraz wychowawcy którzy nawiązują prawdziwą przyjacielską więź z podobiecznymi :))) Z całego serca polecam! Marzena Antochowska

 

  • Fantastycznie zorganizowany oboz, swietna kadra I pod dostatkiem rozrywek dla dzieci. Po raz kolejny syn wrocil super zadowolony! Jesli chodzi o organizatorow, rownie fantastyczna komunikacja, na maile odpowiadaja w ekspresowym czasie i sprawiaja ze caly proces przebiega gladko. Szczegolnie podziekowania dla Pani Alicji! Goraco polecam sam osrodek we Wielu jak I organizatorow, Kolonie I Obozy. Magda Kozłowska

 

  • Serdecznie polecam. Moja dziewieciolatka pojechała na swoje pierwsze kolonie - obóz przygodowy w górach. W czasie pobytu była bardzo zadowolona i wróciła z poczuciem sukcesu. Wszystko jej się podobało. Atrakcje zgodnie z planem. Rodzic codziennie dostaje smsy z bieżącymi informacjami z kolonii. Dobre jedzenie, świetna opieka i bardzo dobrze przygotowany program. Córka mówi, że w kolejnym roku chce jechać w to samo miejsce. Cudownie spędzony czas i dobrze wydane pieniądze. Polecam. Mama Patrycji. Magda Nowak

 

  • Szybki kontakt, uprzejme i wyczerpujące odpowiedzi na zadane pytania 🍀 Agnieszka Natalia

 

  • Profesjonalne biuro podróży, córka bardzo zadowolona, kadra na bardzo wysokim poziomie, rewelacyjne podejście do dzieci. Czekamy na przyszły rok. Polecam gorąco. Tom X

 

Tak wygląda Biuro Centrum Podróży Mandalaj - kolonieiobozy.net

 

 

Pozostałe opinie o Centrum Podróży Mandalaj i Koloniach w sezonie 2022

Poniżej znajdziecie opinie o Koloniach i Obozach realizowanych w sezonie Lato 2022, które dodane zostały bezpośrednio przy poszczególnych wyjazdach. 

 

  • Byłam na 3 koloniach i teraz pojechałam na 4 i to najlepsza kolonia na jakiej byłam super polecam z wycieczką do Pomeranii. Wiktoria – Kolonie w Łukęcinie
  • Dziecko wróciło z kolonii bardzo szczęśliwe, było mnóstwo atrakcji, miła kadra pedagogiczna, tak właściwie syn nie chciał wracać do domu;) Mama - Kolonie w Pieckach na Mazurach
  • Syn jedzie w tym roku po raz trzeci. Jest bardzo zadowolony. Miejsce fajne. Super organizacja i opieka, dużo atrakcji i duże RYBY:) Polecam:) Monika - Obóz Wędkarski nad Zalewem Koronowskim
  • Bardzo serdecznie chciałam polecić Państwu wyjazd na obóz zimowy. Córka wróciła bardzo zadowolona. Codzienne zmagania na stoku wspomina bardzo miło jak i czas poza stokami Chopoka. Przede wszystkim wyjazd był bezpieczny. Ze strony firmy organizującej pełen profesjonalizm. Magda – obóz narciarsko – snowboardowy na Chopoku
  •  Witam wlasnie dzwonila do mnie cörka z obozu:) nie wiem czy man was przeklinac czy pomnik postawic:) Dziecko placze tak ze nic nie mozna zrozumiec… nie chce wracac:) chce zostac najlepiej na wszystkie turnusy:) Wielkie podziekiwania dla wychowawcöw i organizatoröw:) i dbajcie o konika Dora:) Pozdrawiam Marta Korab – Obóz Konny w Rogowcu
  • Ten oboz był super. Mojemu 14 latkowi bardzo się podobało. Nurkowanie to niesamowita przygoda w jego życiu. Opiekunowie byli wg syna bardzo fajni. Żadnych minusów, chyba tylko ze z powodu tyłu atrakcji nie mógł się wyspać. Agnieszka – obóz nurkowy w Czaplinku
  • Bardzo dziękuję za sprawną obsługę. Córka wróciła bardzo zadowolona z obozu. Był to jej pierwszy taki wyjazd. Osobiście byliśmy w ośrodku, który bardzo nam sie spodobał ze względu na położenie i ogrom atrakcji.
    Justyna Krazińska - Kolonie w Nowym Dworku
  • Dobry wieczór, Pani Alicjo, od powrotu naszych dzieci z zimowiska miął już jakiś czas. Dlatego pozwoliłam sobie do Pani napisać, aby podziękować za super wyjazd. Matylda wróciła bardzo zadowolona i pełna wrażeń. Nawiązała nowe znajomości i dobrze się bawiła zarówno na stokach Chopoka jak i w czasie wolnym. Mam nadzieję, że kolejny wyjazd również spędzi z Państwa firmą. Magdalena Ranz – zimowisko / obóz narciarski na Słowacji
  • Dziś nasz synek wraca z obozu wędkarskiego, bardzo zadowolony! Mówi, że to najlepszy obóz na jakim był:). Skoro ma takie wrażenia, to już dziś wstępnie rezerwujemy obóz na przyszły rok:))).Dziękuję raz jeszcze, pozdrawiam serdecznie i pozostajemy w kontakcie,
    Emilia Tylutka - obóz wędkarski w Zamrzenicy
  • Córka była na pierwszym turnusie obozu "Japońska przygoda". Wróciła zachwycona.
    Magda - kolonie z Mangą
  • Domki trochę stare i zużyte ale fajna ekipa była i spoko wychowawcy. Fajny był park linowy w ośrodku i jezioro w którym codziennie się kąpaliśmy. Podobało mi się.
    Maks - obóz survivalowo-przygodowy w Pieckach na Mazurach

 

 Tak było podczas Kolonii i Obozów 2022
Wszystkie Opinie o Centrum Podróży Mandalaj - kolonieiobozy.net znajdziecie w tym miejscu.

 

do góry
Projekt i wykonanie: Gabiec.pl
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl